Liviu Dragnea, verdict în dosarul "Referendumului"

Magistrații  de la Înalta Curte de Casație și Justiție urmează să decidă, luni, dacă admit  contestația la executare depusă de președintele PSD, Liviu Dragnea, împotriva condamnării la doi ani închisoare cu suspendare primită în dosarul "Referendumul".

UPDATE: Magistrații ÎCCJ au respins contestația liderului PSD, Liviu Dragnea. Decizia este definitivă.

Avocaţii lui Liviu Dragnea au cerut sesizarea Curţii Europene de Justiţie după ce instanţa supremă le-a respins solicitarea efectuării unei expertize informatice pe sistemul ECRIS de pe care a fost redactată motivarea în dosarul "Referendumul", considerând că li se refuză accesul la probe.

Înalta Curte a respins cererea lui Dragnea referitoare la o expertiză tehnică a calculatoarelor ÎCCJ pentru a se vedea cine a redactat motivarea în cazul condamnării sale. De asemenea, avocații lui Liviu Dragnea au cerut de la CSM decizia de pensionare a Liviei Stanciu, cererea fiind respinsă.

[citeste si]

Sper ca judecătorii să îmi dea dreptate cu ce am cerut în contestaţia la executare din dosarul "Referendumul". Preşedintele PSD, Liviu Dragne a declarat că speră ca cei cinci judecători din complet să îi dea dreptate şi să admită contestaţia sa la executare în dosarul "Referendumul", în care a fost condamnat definitiv, în aprilie 2016, la doi ani de închisoare cu suspendare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel