Liviu Dragnea, suspendare Traian Băsescu. Dragnea vorbește despre o nouă suspendare a lui Băsescu

Președintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a vorbit, joi, despre o nouă prodcedură de suspendare a președintelui Traian Băsescu.

Într-o conferință de presă susținută la Galați, Liviu Dragnea a explicat că o nouă prodcedură de suspendare a președintelui Traian Băsescu nu va putea fi declașată din lipsă de timp.

"Ne lipsește timpul pentru o nouă procedură de suspendare. Nu are rost să inițiem o procedură de suspendare, din două motive: Legea Referendumului nu este aplicabilă acum, ci la un an de la decizia Curții Constituționale - se pare că în decembrie. Deci nu e credibil că vom aduce atâta lume la vot pe actuala legislație. Doi: în două luni de zile regimul Băsescu se închide, sperăm, în condițiile în care câștigă Victor Ponta, că dacă câștigă oricare dintre candidații lui Băsescu, acest regim se perpetuează", a spus președintele executiv al PSD, citat de Agerpres.

El a răspuns astfel unei întrebări adresate de un jurnalist, cu privire la încălcarea Constituției prin susținerea exprimată de președintele Băsescu față de candidatura prezidențiabilului PMP, Elena Udrea, și prin primirea acesteia și a altor lideri ai PMP la Palatul Cotroceni.

Liviu Dragnea a caracterizat întâlnirea președintelui cu Elena Udrea de miercuri, de la Palatul Cotroceni, drept una "electorală" și o "ședință de campanie". "Putem spune că sediul de campanie al Elenei Udrea este la Cotroceni", a conchis vicepremierul.

Vezi și: Scenariu din PSD: Elena Udrea, candidat iepure pentru Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel