Liviu Dragnea, susținere pentru Toader: Dincolo de ce crede Iohannis...

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că susține inițiativa ministrului Justiției, Tudorel Toader.

"Eu nu am pregătirea constituțională a domnului președinte Iohannis. Eu, ca inginer, nu vreau să mă dau cu părerea. În schimb, politic, susțin demersul ministrului Toader (n.r. sesizarea CCR). Cred că a avut o discuție și cu primul ministru, pentru a face acest demers. Dar, dincolo de ce cred eu, dincolo de ce crede președintele sau oricine altcineva, judecătorii Curții Constituționale vor decide. Punct!", a spus Liviu Dragnea.

Ce a spus Toader

Amintim că Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a hotărât ziua când va trimite sesizarea la CCR, după ce Iohannis a decis menţinerea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror şef al DNA. Într-o intervenţie de presă de miercuri, ministrul Justiţiei Tudorel Toader a precizat că "preşedintele nu a venit cu argumente juridice, nu a venit cu argumente manageriale şi, mai mult, ne-a spus înaintea raportului meu că nu o va revoca".

[citeste si]

"Draftul de sesizare este făcut, dar trebuie să-l completez şi cu argumentele pe care le-a adus preşedintele în documentul de respingere a solicitării de revocare. Doamna Dăncilă este de acord cu această sesizare. N-a văzut forma finală, dar, din ce i-am prezentat până acum, mi-a spus că este de acord", a mai declarat Tudorel Toader.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel