Liviu Dragnea s-ar simți abandonat după gratii. Ștefănescu a pus adresa pentru cei care vor să-i transmită „o vorbă bună”

Liviu Dragnea nu s-ar simți bine după gratii, spune Codrin Ștefănescu
Liviu Dragnea nu s-ar simți bine după gratii, spune Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a afirmat, joi, că Liviu Dragnea s-ar simți „abandonat, uitat și neglijat” după gratii și a pus adresa pe Facebook pentru cei care vor să-i transmită „o vorbă bună”.

Potrivit celor scrise de Codrin Ștefănescu pe Facebook, joi, Liviu Dragnea nu s-ar simți deloc bine după gratii. 

„Am promis că vă țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sănătatea, nici emoțional, nici psihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseară, la telefon, că nu trebuie să cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alături de el!” a scris social-democratul. 

Codrin Ștefănescu a precizat că „am înțeles că nu e scos la muncă, deși are o hotărâre judecătorească în sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplică nicio lege în ceea ce-l privește!”.

„Abuzurile continuă, nimeni nu ia poziție publică! Iau eu, dacă colegii din partid sunt lași și se fac că uită!”, a mai scris pe Facebook Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD.

Ștefănescu a pus adresa de la Rahova, pentru cei care vor să-i transmită lui Dragnea „o vorbă bună”

În încheierea mesajului, Codrin Ștefănescu a menționat și adresa de la Penitenciarul Rahova, pentru cei care vor să-i transmită „o vorbă bună” fostului lider PSD. 

„Are nevoie de susținere și de o vorbă bună! Cei care vor să-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el să-i scrieți! Nu lăsați un patriot aflat la ananghie!”, a adăugat Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel