Liviu Dragnea, prima reacție la zvonul privind o înțelegere cu Iohannis, ca să-l schimbe pe Ponta

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a oferit, joi, o primă reacție față de zvonurile potrivit cărora, după Congresul social-democraților, ar putea avea loc o discuţie între liderii PSD şi Klaus Iohannis pentru schimbarea lui Victor Ponta din fruntea executivului și nominalizarea unui premier propus de coaliţia Puterii. 

În cadrul unei conferinţe de presă la sediul PSD Târgu Jiu, susținută de premierul Victor Ponta și liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, jurnaliștii prezenți au dorit să afle mai multe despre acest subiect.

"Eu nu știu nimic. Poate Victor", a replicat scurt, Liviu Dragnea.
"Eu nu știu nimic. Poate Liviu", a spus și premierul Victor Ponta, spre amuzamentul presei. Acesta a adăugat: "Care surse din Cotroceni, că înțeleg că domnul președinte abia a ajuns, săracul, în țară. Primul lucru din America, nu s-a culcat, ci a început să schimbe Guvernul. Sursele alea sunt penibile". 

Citește și: Victor Ponta, despre motivul pentru care nu a demisionat: Ar fi o trădare!

Referitor la același subiect, președintele interimar al PSD a precizat: "Nu este nicio discuție făcută sau începută cu nimeni de la Cotroceni pentru schimbarea primului ministru. Trebuie să discutăm în mod serios despre astfel de lucruri. A fost moțiunea de cenzură care a picat. Și PSD-ul, și UNPR-ul, și ALDE au susținut în continuare Guvernul, și minoritățile. Restul sunt speculații, nu există. Chiar dacă nu am fost încă ales președinte al partidului, sunt interimar, pot să vă spun că cea mai credibilă sursă din PSD sunt eu. Deci oricine altcineva își dă cu părerea. Nu există o asemenea discuție", a declarat și Liviu Dragnea.

Potrivit Digi 24, imediat după alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea partidului, social-democraţii ar urma să demareze şi schimbarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria, susţin surse politice. 

Ar fi primit deja asigurări ferme de la Cotroceni că preşedintele va fi de acord cu nominalizarea unui premier propus de coaliţia Puterii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel