EXCLUSIV  Liviu Dragnea, INCHISOARE cu EXECUTARE. Lucian Bolcas: Ultima sansa a lui Dragnea

Lucian Bolcaş
Lucian Bolcaş

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat cu executare. Avocatul Lucian Bolcaș a făcut o primă declarație pentru DCNews. 

Trei ani și șase luni de închisoare cu executare a primit Liviu Dragnea. 

”Este foarte greu de comentat la cald o hotărâre judecătoarească despre care am aflat numai din spațiul public. Sub această rezervă, la o primă vedere, mi se pare absolut bizat să mulți condamnați pentru abuz în serviciu au fost achitați în raport de cel care a instigat la abuz în serviciu, e vorba de Liviu Dragnea, condamnat pentru această faptă, și numai pedeapsa sa cu închisoarea a fost menținută” a spus Lucian Bolcaș, pentru DCNews, adăugând că ”există acest semn mare de întrebare care trebuie valorificat prin căile de atac”. 

Singura șansă a lui Dragnea, după sentință

Întrebat care ar fi aceste căi, Lucian Bolcaș a răspuns: ”Contestația în anulare”. ”Această cale de atac nu suspendă executarea și, în aceste condiții, executarea hotărârii e imediată” a mai precizat avocatul. 

”În peisajul socio-politic al României, pe mine, această sentință mă nemulțumește. Dl Liviu Dragnea, față de atitudinea avută până-n prezent, trebuia judecat de egalii lui, de colegii săi de partid în primul rând și, dacă este cazul, să fi fost tras la răspundere pentru ce a făcut rău, pentru ideea de social-democrație în România” a conchis Lucian Bolcaș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel