Liviu Dragnea: Autostrada București Brașov nu include și Ploiești Comarnic

Autostrăzile au fost un alt punct care a fost discutat la întrunirea liderilor PSD la Consiliul Național, a declarat Liviu Dragnea, sâmbătă seara. în cadrul unei conferințe de presă.

"Premierul a prezentat stadiul programului de guvernare. Am constatat că față de data la care a fost preluat guvernul, astăzi suntem într-o situația foarte bună, și anume doar 14 la sută din programul de guvernare  sunt nefinalizate  ca și realizare, sunt în curs. 

La sfârșitul lunii septembrie, toate prevederile din programul de guvernae vor fi aduse la termen, în așa fel încât anul 2027 să fie  înncheiat cu respectarea măsurilor și acțiunilor prevăzute acolo", a mai declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.

[citeste si]

"Am avut o discuție cu primul ministru și cu ministrul Transporturilor despre autostrada de pe Valea Prahovei. Acolo este un proiect mai vechi, care are și avizele de mediu. Este vorba de București - Ploiești - Brașov. Autostrada Comarnic - Brașov nu include și autostrada între  Ploiești și Comarnic. Premierul a stabilit cu ministrul Transporturilor ca săptămânas viitoare, dacă asta poate fi o opțiune mai bună, în așa fel încât să avem o autostradă între București până la Brașov, nu întreruptă între Ploiești și Comaenic, a declarat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel