Liviu Dragnea a ieșit din închisoare

Liviu Dragnea a părăsit, ieri, închisoarea de la Rahova.

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a părăsit ieri inchisoarea Rahova, într-o permisie de o zi, conform Realitatea Plus.

Dupăm cinci luni de detenție, Liviu Dragnea s-a bucurat de libertate, potrivit unor surse apropiate ANP, citate de Realitatea. Fostul președinte al Camerei Deputaților a primit o permisie pentru 31 octombrie. El a fost acasă, la domiciliul din București și petrecut ziua alături de logodnica sa, Irina Tănase.

Joi dimineața s-a întors în arest. Totul s-a întâmplat în mare secret, după ce, anterior, mai primise o astfel de învoire, însă informația a ajuns în presă și conducerea penitenciarului Rahova i-a anulat-o. Acum, ieșirea a fost mult mai discretă, iar Liviu Dragnea a petrecut o zi în libertate.

Decizie cu repetiție

Decizia de a-l elibera pe Liviu Dragnea a fost luată de conducerea Penitenciarului Rahova, după ce a mai existat o astfel de decizie, de ziua sa de naștere (28 octombrie), care a fost anulată ulterior. Conducerea Penitenciarului Rahova l-a considerat un deținut model, revenind astfel asupra deciziei de a-i bloca permisia inițială.

Din punct de vedere legal, permisia de o zi se acordă după patru luni, Liviu Dragnea fiind încarcerat de cinci luni, însă oamenii din sistem afirmă că de cele mai multe ori acestea se acordă după cel puțin un an de zile de pedeapsă.

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, este încarcerat la Penitenciarul Rahova, după condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, pe 27 mai, imedit după alegerile europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel