Liviu Dragnea a dat în judecată Inspecția Judiciară

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, care execută în prezent o pedeapsă de 3 ani și 6 luni la Penitenciarul Rahova, a dat în judecată Inspecția Judiciară la Curtea de Apel București.

Liviu Dragnea cere magistraților Curții de Apel București anularea unei rezoluții a Inspecției Judiciare.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că este vorba despre o rezoluție a Inspecției Judiciare prin care a fost clasată o plângere depusă de fostul președinte PSD ce vizează activitatea procurorului DNA Alexandra Lăncrănjan.

Inspectorii care au analizat plângerea lui Liviu Dragnea au ajuns la concluzia că nu există indicii privind săvârșirea unei abateri disciplinare, prin urmare a fost dată soluția de clasare, contestată acum de fostul lider PSD.

Solicitarea lui Liviu Dragnea a fost înregistrată luni la Secția de contencios administrativ a Curții de Apel București, nefiind alocat încă un termen de judecată.

Fostul președinte al Partidului Social Democrat execută în prezent, la Penitenciarul Rahova, o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisă în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel