Liviu Dragnea, mesajul dimineţii: Ne vedem la Iaşi

Mihai Ciobanu / 09 mai 2019 / 09:46 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

"9 mai are o însemnătate cu totul aparte pentru români, care sărbătoresc astăzi data la care România și-a proclamat independența de stat, devenind, în cuvintele ministrului Mihail Kogălniceanu, o națiune de sine stătătoare", transmite Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

"Celebrăm totodată, alături de țările din întreaga Europă, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite asupra Germaniei naziste, care a încheiat războiul pe continent, dar și momentul istoric în care a fost pusă piatra de temelie a Uniunii Europene - Familia din care facem parte de mai bine de 12 ani și de al cărei viitor trebuie să avem grijă împreună. De Ziua Europei, vă urez tuturor La mulți ani! Ne vedem la Iași!", a transmis preşedintele PSD pe pagina sa de Facebook. 

40.000 de oameni aşteptaţi la eveniment

 

PSD organizează, astăzi, un miting în Iaşi. La manifestare sunt aşteptaţi peste 40.000 de simpatizanţi PSD. Mitingul va avea loc în Piaţa Unirii din Iaşi. ''Mitingul se va organiza chiar dacă nu vine doamna prim-ministru. Avem această capacitate. Vom avea un miting la Iași și s-ar putea să apară manifestații... foarte bine. Dacă așa vor să se joace în campanie, așa vom juca în această campanie. Să nu creadă Iohannis și slugile lui că doar ei au dreptul să urle sau să țipe. Putem să lăsăm și noi oamenii noștri care sunt foarte nervoși să facă contra-manifestații. Nu mă aștept să înțeleagă ceva din mesajul acesta, nici el, nici măscăricii pe care îi are.'' a declarat, zilele trecute, Liviu Dragnea.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26