Dragnea, despre Iohannis-Dăncilă: E lipsă de bună creștere ce a putut să facă

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a fost întrebat cum vede faptul că Klaus Iohannis nu a invitat-o pe Viorica Dăncilă la summitul de la Sibiu.

”Este lipsă de bună creștere. Este lipsă de patriotism”, a zis Liviu Dragnea.

Viorica Dăncilă a declarat vineri, referindu-se la participarea la summitul UE de la Sibiu, din 9 mai, că nu a fost invitată încă, întrebându-se cum putem vorbi noi de unitate când premierul României, care deţine preşedinţia rotativă, nu este prezent pentru a vorbi despre realizările preşedinţiei române a Consiliului UE.

A fost întrebată dacă va participa la summit

Viorica Dăncilă a spus: "Nu pot să vă spun dacă merg, nu am fost invitată încă. Dacă va exista o invitaţie, cu siguranţă voi merge. Dar o invitaţie la summit cu toţi liderii, pentru că aici este o contradicţie: Guvernul României a fost cel care a asigurat organizarea summitului din punct de vedere financiar, preşedintele preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene este premierul, toţi minştrii asigură preşedinţia la consilii, toate rezultatele, 90 de dosare legislative încheiate puse pe masă arată o muncă titanică din partea Guvernului şi mi se pare totuşi nepotrivit, ca să folosesc un termen elegant, ca tocmai cei care au muncit atât pentru România, cei care au atras atâtea aprecieri (...) să nu fie invitaţi la summit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel