Livia Stanciu, președinta ÎCCJ, fotografiată în metrou. Cătălin Striblea, reacție

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, a fost fotografiată în metroul bucureștean, imaginea fiind ulterior postată pe site-urile de socializare. Gestul magistratului cu cel mai mare salariu din România este lăudat de către jurnalistul Cătălin Striblea, acesta apreciind că este "firesc să mai cobori din când în când din norii puterii".

În opinia jurnalistului B1 TV, este "bine" că șefa ÎCCJ, Livia Stanciu, pe care "nu o poate bănui de marketing politic, că nu are niciun fel de interes de felul acesta", merge cu metroul.  

Fotografia în care Livia Stanciu apare circulând ca un om obișnuit, cu metroul, "trebuie văzută ca un simplu fapt din viața președintelui Înaltei Curți de Casație și Justiție, mai spune Striblea, adăugând că "Doamna Stanciu este magistratul cu cel mai mare salariu din România și în mai multe rânduri am văzut în imaginile tv că are o mașină de serviciu. Iar asta îmi spune că nu o folosește în toate ocaziile și că nu ține un șofer după ea cât e ziua de lungă.

E un gest simpatic și firesc să mai cobori din când în când din norii puterii. Și-mi place și mai mult că poza asta apare când băieții ăștia sunt în flăcări în povestea cu mărirea salariilor demnitarilor. Oare când or fi mers ultima oară cu metroul, pe bune?", a scris Striblea.

CNS Cartel Alfa, PLÂNGERE PENALĂ împotriva măririi salariilor demnitarilor. Rovana Plumb, prima reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel