Livia Stanciu NU a fost dată afară. Precizări de ultimă oră

Livia Stanciu
Livia Stanciu

Judecătoarea Livia Stanciu nu a fost dată afarăde la INM, așa cum s-a vehiculat în presă. 

În presă, au existat informații că după decizia CEDO pentru Mircia Gutău, ce l-a îndreptățit pe primarul din Râmnicu-Vâlcea, judecătoarea Livia Stanciu a fost dată afară din Institutului Național al Magistraturii, din cauză că nu a asigura un proces echitabil. 

Se pare că, potrivit precizării oficiale INM, Livia Stanciu a informat că nu are timp pentru a fi formator în cadrul institutului, din cauza activității de la CCR. 

O precizare de ultim moment vine să infirme acest lucru: 

”Având în vedere știrile vehiculate în presă privind faptul că ieri, 28 noiembrie 2018, judecătorul Curții Constituționale Livia Stanciu, fost Președinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție, „a fost dată afară de la INM", precizăm că, potrivit Statutului personalului de instruire al INM, pentru magistrații pensionați conducerea Institutului Național al Magistraturii poate decide anual menținerea calității de formator.

Doamna judecător Livia Stanciu a informat recent conducerea INM cu privire la lipsa disponibilității de timp în ceea ce privește continuarea activității în calitate de formator în cadrul Institutului, dată fiind activitatea intensă în care este implicată în cadrul Curții Constituționale. Ca atare, conducerea INM nu a mai solicitat aviz de menținere a domniei sale în calitate de formator pentru anul următor de formare.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel