Liverpool nu vrea să se califice în Europa League prin Fair Play League. Vezi De Ce

liverpool
liverpool

Liverpool nu vrea să se califice în Europa League în sezonul următor prin Fair Play League, a declarat manager-ul echipei, Brendan Rodgers.

"Este foarte puțin probabil să reușim astfel ( prin Fair Play League - n.r.), având în vedere că sunt alte trei echipe înaintea noastră", a spus Rodgers.

Liverpool are cel de-al doilea cel mai bun record disciplinar în Barclays Premier League, dar echipa este așteptată a se califica pentru Europa League prin intermediul Fair Play League. Trei echipe, considerate a fi cele mai corecte pe teren, vor avea un loc asigurat în Europa League. Anglia este momentan pe a patra poziție în Fair Play League, după Norvegia, Suedia și Finlanda, cu 51 de cartonașe galbene și 2 cartonașe roșii, potrivit Daily Mail.

"Vreau să ajungem acolo ( în Europa League - n.r.) prin mijloace adecvate, prin nivelul nostru de performanță, iar dacă trebuie să avem un an în care nu suntem în Europa ( League - n.r.), o vom lua drept o oportunitate de a ne strădui mai mult", a adăugat managerul.

Sezonul echipei Liverpool va începe pe 18 iulie, în cazul în care intră în Europa League la a doua rundă de calificare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel