Litoralul românesc ocupat 100%

Cu greu îţi mai poţi găsi un loc pe litoral weekendul acesta. Conform cifrelor înaintate de hotelierii din cadrul Federaţiei Patronatelor de Turism şi Servicii ( FPTR), gradul de ocupare pe litoral este de 100%, în timp ce pe parcursul celorlalte zile a fost de 98%.

Care sunt atracţiile pentru turisti? Se pare că litoralul a convins, anul acesta, prin plajele curate, serviciile îmbunătătite şi evenimentele mondene care încurajează turismul de distracţie.

"Succesul din acest an al litoralului românesc îl depăşeşte chiar şi pe cel din 2008, când România încă nu cunoştea criza, iar puterea de cumpărare a populaţiei era mult mai mare. Revenirea turiştilor români pe litoralul autohton se datorează eforturilor făcute de hotelieri şi de turoperatori de a oferi condiţii mai bune şi de a menţine preţurile la niveluri comparabile cu cele ale concurenţei străine. În plus, a început să funcţioneze şi în România un all inclusive de calitate care este foarte căutat de familii", se arată într-un comunicat transmis de FPTR.

Profitând de faptul că vremea bună se prelungeşte până la sfârşitul lunii septembrie, Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii sunt de ăarere că trebuie conceput un program special de oferte pentru luna septembrie. Scopul este acela de a menţine gradul de ocupare a litoralului de minim 50% şi la începutul toamnei, profitând de vremea bună care se anunţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel