Liţă Dumitru, povestea incredibilă de viață a celebrului fotbalist

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai României, din toate timpurile, Liță Dumitru, a vorbit despre anii de glorie, dar și despre traumele prin care a trecut.

Liță Dumitru este unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, însă puțini cunosc povestea lui de viață. A luat viața de la capăt de nenumărate ori, atunci când foarte puțini oameni credeau în el, a fost la un pas de moarte după ce a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare, și-a refăcut viața și a devenit alt om, iar în urmă cu 3 ani a părăsit România pentru a-și trăi a doua tinerețe și pentru a-și susține fiica.

"Întotdeauna am fost un nemulțumit și întotdeauna am fost un tip realist și corect. Am luat-o de multe ori de la capăt. Prima oară când am luat-o de la capăt a fost plecare de la Steaua. Am plecat de la Steaua pentru că am vrut să fac o facultate. După ce am terminat facultatea nu cred că am putut să o folosesc și nici nu m-am mulțumit cu faptul că nu pot să o folosesc, pentru că dacă nu am făcut-o așa cum trebuie... Dumnezeu mi-a dat să fac fotbal și altceva nu. Am greșit că am plecat de la Steaua, a fost unul dintre pașii cei mai importanți", a declarat Liță Dumitru, într-un interviu pentru Antena Stars.

A plecat în America pentru fiica lui

"Am plecat în America de 2 ani și opt luni. Am depus actele și mi-au dat drept de muncă mie și soției nu i-au dat, i-au dat doar drept de studii, mi-am înscris fata la școală. La noi în România se face școală, chiar dacă la noi se vorbește că nu se face, eu spus că se face, pentru că fata mea a terminat două clase aici, ne-am dus acolo, am înscris-o la școală, au testat-o și au băgat-o direct în clasa a patra. Nu a făcut clasa a treia. Pentru ea am rămas în America, pentru că am considerat că America este o țară cu posibilități senzaționale pentru toți cei care sunt acolo și pentru cei care au norocul să tăiască în America. Eu mai trăiesc pe lumea asta datorită ei", a mai spus el.

A învins boala

"Când m-am îmbolnăvit, când mi-a apărut boala, mi-a zis sora mea: Liță, Dumnezeu ți-a dat o chestiune. Să nu-l blestemi pe Dumnezeu. Dumnezeu de ajută. Ți-a dat-o să o duci, tu poți să o duci. Dumnezeu te iubește și o să vezi că o să te ajute! Și așa a fost, așa a făcut. El le-a rezolvat pe toate. Acum sunt bine, dar de frică nu o să scap niciodată. Operația a fost foarte grea, dar am reușit să mă recuperez ușor, ușor (...)", a adăugat. 

Vezi întreaga poveste a celebrului fotbalist:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel