Lista PSD de la Buzău pentru parlamentare, făcută praf de PNL: DEMISIA!

[] []

17 oct 2016 / 14:47
Salveaza PDF Comentarii

VEZI ȘI: EXCLUSIV Marcel Ciolacu, PRIMA reacție după ce lista PSD pentru parlamentare a fost atacată


Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Buzău, Cristi Romanescu, susţine că anunţarea listei de candidaţi ai PSD Buzău pentru alegerile parlamentare 'trebuie să atragă după sine două demisii', în caz contrar solicită demiterea celor două persoane în cauză.

'Pe lista PSD se află două nume care trebuie să plece din funcţiile pe care le ocupă pentru a nu periclita integritatea acelor instituţii. Unul dintre candidaţii PSD, Sorin Lazăr, ocupă funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, având rang de subsecretar de stat, iar celălalt, Laurenţiu Ţepeluş, conduce Colegiul Naţional 'B. P. Haşdeu', unul dintre cele mai reputate licee din ţară', a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul PNL Buzău.

Potrivit acestuia, 'Sorin Lazăr trebuie să plece din funcţia de vicepreşedinte al ANRP dacă vrea să candideze la alegerile parlamentare, iar în cazul în care acest lucru nu se întâmplă printr-o demisie, premierul Dacian Ciolos trebuie să-l demită din funcţie'.

Romanescu crede că şi Laurenţiu Ţepeluş ar trebui să îşi dea demisia din funcţia de director adjunct al Colegiului Naţional 'B. P. Hasdeu', pentru 'a nu compromite prin jocul politic imaginea unei importante instituţii de învăţământ'.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +6    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.D4A4-n3