EXCLUSIV  Marcel Ciolacu, PRIMA reacție după ce lista PSD pentru parlamentare a fost atacată

MARCEL CIOLACU
MARCEL CIOLACU

Deputatul PSD Marcel Ciolacu a reacționat după ce preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Buzău, Cristi Romanescu, a declarat că anunţarea listei de candidaţi ai PSD Buzău pentru alegerile parlamentare 'trebuie să atragă după sine două demisii', în caz contrar solicită demiterea celor două persoane în cauză.

"Cristian Romanescu, președintele numit al PNL și nu ales, a făcut astăzi câteva comentarii legate de cei doi colegi din PSD aflați pe listele pentru parlamentare. Dacă aceste comentarii veneau din partea lui Ovidiu Anghel, înțelegeam. Dar din partea domniei sale sunt surprins neplăcut. Pentru că brusc, a uitat că exista un principiu fundamental în democrație: dreptul de a alege și de a fi ales. Mai mult, după ce ești ales ai dreptul de a opta în termen de 15 zile. Cu alte cuvinte, Cristian Romanescu vrea să ne intoarcem la perioda stalinistă în care dacă aveai convingeri politice altele decat cele care trebuie urma să fii dat afară!

În presă s-a tot scris că pe listele PNL la parlamentare vor fi Vlad George, consilier municipal și director la Palatul Copiiilor, precum și Ionela Voicu, inspectoare școlară! Eu nu le voi cere demisia și le urez succes în campanie.

Îmi permit să-i adresez lui Cristian Romanescu o întrebare: dacă va candida la parlamentare, pe primul loc, așa cum e normal pentru șeful PNL din Buzău, își va da demisia din funcția de președinte al Federației de Tenis de Masă?", a transmis Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel