Lista cu TOATE județele unde cursurile vor fi suspendate

[] []

10 ian 2017 / 19:50
Salveaza PDF Comentarii

Cursurile vor fi suspendate în totalitate miercuri în municipiul Bucureşti şi în 14 judeţe, arată o nouă centralizare realizată de Ministerul Educaţiei Naţionale, valabilă pentru ora 18,00.

Potrivit deciziilor luate de autorităţile locale şi de inspectoratele şcolare judeţene, miercuri, cursurile şcolare sunt suspendate integral în judeţele Teleorman, Giurgiu, Braşov, Buzău, Dâmboviţa, Prahova, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Constanţa, Olt, Călăraşi, Ialomiţa, Argeş şi în municipiul Bucureşti. Conform centralizării, în judeţul Iaşi rămân închise doar unităţile de învăţământ din mediul rural.

În judeţul Galaţi se reiau cursurile în toate şcolile, cu excepţia celor din mediul rural şi din oraşele Tecuci, Târgu Bujor şi Bereşti, în judeţul Dolj rămâne închisă o singură unitate de învăţământ, iar în judeţul Timiş nu îşi vor desfăşura activitatea patru şcoli, toate din mediul rural. Pentru joi s-a confirmat decizia de prelungire a suspendării integrale a cursurilor în judeţele Buzău, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Călăraşi, Constanţa şi în municipiul Bucureşti, în timp ce vineri nu se vor ţine cursuri în toate unităţile de învăţământ din judeţele Buzău, Vrancea, Ilfov, Călăraşi, Constanţa şi Bucureşti.

MEN precizează că datele vor fi actualizate în funcţie de evoluţia evenimentelor. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23