Lista copiilor din autocar, incertă. Situație tulburătoare

Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

26 de copii au fost răniți după ce un autocar s-a răsturnat. Patru persoane au murit în urma accidentului. Până în acest moment nu există o listă a pasagerilor. 

Declaraţiile vin după ce reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Iaşi anunţau că în autovehiculul implicat în accidentul din judeţul Braşov se aflau 31 de elevi şi doi profesori însoţitori. Ulterior, Claudia Ciobanu a declarat: "Am un tabel în care am şi câteva incertitudini. Copiii sunt din două locuri. Un ansamblu este alcătuit din coregrafi, din copii de la dansuri şi copii de la orchestră. Un copil care este în stare bună mi-a confirmat prezenţa colegilor lui. Lista oficială pe care mi-a predat-o domnul profesor nu se potriveşte întru totul cu ceea ce s-a deplasat în teren. Acesta este şi motivul ambiguităţii. Copiii sunt înlocuiţi atunci când nu mai pot merge. (...) Ceea ce am primit de la profesorul organizator nu se verifică cu ceea ce era în teren. A făcut, probabil, înlocuiri pe ultima sută de metri", potrivit Agerpres

În ceea ce priveşte neconcordanţa numărului de locuri din mijlocul de transport închiriat şi cel al persoanelor care au plecat în călătorie, Claudia Ciobanu a spus că a aflat de acest aspect mai târziu. "Nu am ştiut. Am aflat ulterior. Am mers pe încredere în relaţia cu domnul profesor care a primit invitaţia. Dumnealui a identificat rapid, în colaborare cu administratorul nostru, o firmă cu care să se deplaseze. S-au căutat două oferte. Asta a fost cea mai atrăgătoare, din punct de vedere financiar, s-au realizat documentele şi au plecat în călătorie la ora 5,00", a explicat Claudia Ciobanu. A adăugat că au semnat un contract pentru 34 de locuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel