LinkedIn, utilizat ca site de matrimoniale

LinkedIn, rețea socială care are drept scop interacțiunea dintre profesioniști din diverse domenii, nu este folosită exclusiv în scop strict profesional de către toți utilizatorii.

Agățatul prin intermediul rețelelor sociale a trecut la alt nivel. Site-urile de matrimoniale sau Tinder-ul sunt istorie...

Un număr din ce în ce mai mare de utilizatori LinkedIn utilizează rețeaua socială cu scopul de a agăța foști colegi de muncă, lucru care ar putea reprezenta o mare problemă. Într-un mare de companii, relațiile dintre colegi nu sunt văzute cu ochi buni, iar unele companii din Statele Unite îi provoacă pe angajați să semneze „contracte de dragoste", pentru a preveni acuzațiile de hărțuire sexuală, măsură care ar urma să fie aplicată în scurt timp și în Marea Britanie.

Cu peste 450 de milioane de utilizatori, LinkedIn are mai mulți oameni decât toate site-urile de dating la un loc, ceea ce te va pune pe gânduri de două ori înainte de a trimite un mesaj unei persoane, sub pretext de conversație.

80% dintre angajatori verifică profilul de LinkedIn

Un studiu recent realizat în SUA a demonstrat faptul că 80% dintre angajatori verifică conturile personale de LinkedIn și Google ale aplicanților pentru un job, înainte de a face o ofertă concretă de angajare. Astfel, o proastă gestionare a maginii în mediul virtual, poate determina o șansă pierdută pentru un job mult dorit.

Vena Ramphal, expert în consiliere de cuplu, a declarat că „LinkedIn ar trebui să fie utilizată doar în scop profesional. Viața profesională trebuie separată de cea amoroasă", notează The Sun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel