Linda Evangelista, de nerecunoscut după o procedură cosmetică: M-a lăsat desfigurată iremediabil

Sursa foto: Instagram Linda Evangelista
Sursa foto: Instagram Linda Evangelista

Fostul supermodel Linda Evangelista a rămas de nerecunoscut după o procedură cosmetică.

Fostul supermodel Linda Evangelista a mărturisit că a rămas "desfigurată iremediabil" în urma unei proceduri cosmetice eşuate efectuate cu cinci ani în urmă şi a pus pe seama acesteia retragerea din lumina reflectoarelor şi din viaţa publică, informează AFP.

"Am rămas, aşa a descris mass-media, de nerecunoscut", a scris celebrul model al anilor '90, azi în vârstă de 56 de ani, într-o postare destinată celor peste 900.000 de fani ai săi de pe Instagram.

Fostul model canadian a explicat că a urmat o procedură de înlăturare a grăsimii, numită CoolSculpting, care a produs efectul opus celui aşteptat: în loc de o reducere a masei grase, ea a produs o multiplicare a celulelor adipoase.

"M-a lăsat desfigurată iremediabil, în pofida a două intervenţii chirurgicale de corectare, dureroase şi fără succes", a povestit unul dintre cele mai bine plătite supermodele ale anilor '90, alături de Naomi Campbell şi de Claudia Schiffer.

Linda Evangelista susţine că a dezvoltat un efect secundar foarte rar al tratamentului de criolipoliză: "Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală sau PAH, un risc care nu mi-a fost adus la cunoştinţă înainte de proceduri. PAH nu doar că mi-a distrus mijloacele de trai, ci m-a aruncat într-o spirală de depresie îndelungată, de tristeţe profundă şi de cele mai profunde sentimente de dispreţ faţă de propria persoană".

Unul dintre cele mai cunoscute şi solicitate modele ale anilor 1990, Evangelista a fost cunoscută pentru prezentările de modă ale celor mai importanţi creatori, pentru copertele Vogue şi diverse campanii, dar şi pentru apariţia în videoclipul „Freedom” al piesei lui George Michael, alături de Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Christy Turlington, scrie adevarul.ro. Spre deosebire de colegele ei de generaţie, Evangelista a dispărut din atenţia publică în ultimii ani, iar miercuri noapte a dezvăluit pe Instagram motivul.

În anul 1978, Linda este aleasă Miss Teen Niagara Contest. Ca urmare a acestui succes, se mută la New York, unde a început să lucreze pentru casa de modă Elite. De aici va începe ascensiunea în cariera de fotomodel. Se va muta la Paris și va prezenta creațiile unor case de modă în toată lumea. În anul 2008, face reclamă pentru casa de modă L'Oreal, scrie wikipedia.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel