LIMITE de Crăciun. Guvernul stabilește câte familii au voie într-o casă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Crăciunul anormal din acest an al pandemiei Covid-19 va avea reguli stricte, vor anunța autoritățile.

Conform BBC, cele patru țări ale Regatului Unit (Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord, n.r.) au stabilit reguli comune pentru a gestiona sărbătorile de iarnă care vor începe în mai puțin de o lună.

Astfel, se așteaptă ca guvernele să anunțe că până la trei familii vor putea să se întâlnească timp de 5 zile, între 23 și 27 decembrie. Acestea se pot reuni fie în casele lor, în lăcașele de cult sau în spații publice exterioare. Decizia guvernelor Regatului este motivată de faptul că oamenii oricum ar fi tentați să încalce regulile, de sărbători, după o carantină generală atât de lungă.

Important de notat este și faptul că premierul scoțian, Nicola Sturgeon, a transmis că s-ar putea ca regulile să difere de la țară la țară în alte aspecte. Pe lângă dorința de a ne revedea cu familia, „este o foarte reală și foarte legitimă anxietate că o să-i punem pe cei pe care îi iubim în pericol, să pierdem tot progresul și să aven morți nenecesare și suferință”, a mai spus Sturgeon, despre relaxarea de Crăciun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel