Lili Sandu, ca în “Baywatch”, la plajă, în America

Face mult sport, Pillates, și este îndrăgostită de mâncarea sănătoasă, raw vegană, pe care și-o pregătește singură de câte ori are ocazia.

A înlocuit zahărul alb cu nectarul de cocos sau siropul de arțar, a introdus în rutina zilnică de îngrijire a pielii și a părului produse naturale precum uleiul de argan, ulei de tamanu sau uleiul de cocos… Acestea sunt doar câteva dintre secretele de beauty ale frumoasei Lili Sandu. Rezultatul este pe măsură și îmbucurător, căci vedeta se mândrește de fiecare dată cu corpul său și este mulțumită de cum arată.

(oar_w460)

(oar_w460)

Drept urmare, de ce să nu vadă și alții? Așa că Lili Sandu a făcut un shooting pe plajele toride ale Californiei, acolo unde se află acum, și l-a împărtășit cu prietenii săi virtuali, alături de mesajul: “Cand găsești o peșteră pe plajă și ții neapărat să te pozezi acolo!”.

(oar_w460)

(oar_w460)

Într-un costum de baie întreg, de culoare roșie, la care a asortat o pereche de jeanși scurți, Lili Sandu s-a lăsat pozată mai ceva ca în “Baywatch”, iar like-urile au început să “curgă” pe rețelele de socializare. Inclusiv iubitul său, modelul Silviu Tolu, mai tânăr cu 12 ani decât ea, a apreciat imediat fotografiile.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel