Lili Ruse, scandal cu Săftoiu: E a doua oară când veniți în emisiune și faceți acuzații. Va fi și ULTIMA!

Alexandru Ichim / 15 ian 2020 / 19:47 Salveaza PDF Comentarii
Foto: Youtube
Foto: Youtube

Pensia minimă a fost un subiect de dezbatere aprins în această seară la România TV. Lili Ruse s-a contrazis cu Claudiu Săftoiu. 

Claudiu Săftoiu și jurnalista România TV, Lili Ruse, s-au certat în direct pe tema înghețării pensiei minime după ce o pensionară a intrat în direct la postul de televiziune și și-a spus nemulțumirile față de pensia mică pe care o primește. 

Claudiu Săftoiu a susținut că dezbaterile pe subiect sunt menite doar să ridice audiența postului, iar anunțul autorităților privind pensia minimă este doar o ”zvonistică”. Lili Ruse a intervenit cu argumente și i-a cerut lui Săftoiu să facă dovada acuzațiilor. 

Iată o parte dintre discuțiile aprinse dintre cei doi:


Claudiu Săftoiu: Faptul că o doamnă absolut respectabilă se declară speriată de zvonistica aceasta pe care inclusiv în dezbaterile acestea dintre noi e saltată, probabil pentru rating...

Lili Ruse: Este a doua oară când veniți în această emisiune și faceți o acuzație pe care nu o puteți proba. Vreți să vă citez declarațiile ministrului Muncii și ale premierului despre înghețarea pensiei minime?

Claudiu Săftoiu: Sunt discuții!

Lili Ruse: Cum sunt discuții? Dom`ne, stați puțin. Atunci, stimați telespectatori, începând de mâine, credeți-mă pe mine, Lili Ruse, se măresc salariile cu 200%. Că mâine vin pe post și spun: ups, mă scuzați. Când faceți o acuzație vă rog frumos să o susțineți. 

C. Săftoiu: Dumneavoastră speriați oamenii. 

L. Ruse: Cum adică noi speriem? Am spus eu cu gura mea? S-a decis în 18 decembrie. Dacă dumneavoastră nu înțelegeți nu plecați de la premisa că nimeni nu înțelege. Este a doua oară când veniți în această emisiune și faceți acuzații. Vă spun că va fi și ultima. Dumneavoastră nu vă puteți susține acuzațiile. Încercați să nu mințiți!

C. Săftoiu: Eu nu mint. 

L. Ruse: Ba da, mințiți. Sunteți incredibil. Vreți să inventez declarații care nu există? Fac presă de 25 de ani, dar așa ceva nu am văzut în viața mea. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28