Lili Ruse, scandal cu Săftoiu: E a doua oară când veniți în emisiune și faceți acuzații. Va fi și ULTIMA!

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Pensia minimă a fost un subiect de dezbatere aprins în această seară la România TV. Lili Ruse s-a contrazis cu Claudiu Săftoiu. 

Claudiu Săftoiu și jurnalista România TV, Lili Ruse, s-au certat în direct pe tema înghețării pensiei minime după ce o pensionară a intrat în direct la postul de televiziune și și-a spus nemulțumirile față de pensia mică pe care o primește. 

Claudiu Săftoiu a susținut că dezbaterile pe subiect sunt menite doar să ridice audiența postului, iar anunțul autorităților privind pensia minimă este doar o ”zvonistică”. Lili Ruse a intervenit cu argumente și i-a cerut lui Săftoiu să facă dovada acuzațiilor. 

Iată o parte dintre discuțiile aprinse dintre cei doi:


Claudiu Săftoiu: Faptul că o doamnă absolut respectabilă se declară speriată de zvonistica aceasta pe care inclusiv în dezbaterile acestea dintre noi e saltată, probabil pentru rating...

Lili Ruse: Este a doua oară când veniți în această emisiune și faceți o acuzație pe care nu o puteți proba. Vreți să vă citez declarațiile ministrului Muncii și ale premierului despre înghețarea pensiei minime?

Claudiu Săftoiu: Sunt discuții!

Lili Ruse: Cum sunt discuții? Dom`ne, stați puțin. Atunci, stimați telespectatori, începând de mâine, credeți-mă pe mine, Lili Ruse, se măresc salariile cu 200%. Că mâine vin pe post și spun: ups, mă scuzați. Când faceți o acuzație vă rog frumos să o susțineți. 

C. Săftoiu: Dumneavoastră speriați oamenii. 

L. Ruse: Cum adică noi speriem? Am spus eu cu gura mea? S-a decis în 18 decembrie. Dacă dumneavoastră nu înțelegeți nu plecați de la premisa că nimeni nu înțelege. Este a doua oară când veniți în această emisiune și faceți acuzații. Vă spun că va fi și ultima. Dumneavoastră nu vă puteți susține acuzațiile. Încercați să nu mințiți!

C. Săftoiu: Eu nu mint. 

L. Ruse: Ba da, mințiți. Sunteți incredibil. Vreți să inventez declarații care nu există? Fac presă de 25 de ani, dar așa ceva nu am văzut în viața mea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel