Liiceanu: M-am îndrăgostit de Vlad Voiculescu. E angelic şi l-am băgat în edificiul meu

Vlad Voiculescu, ministrul dat jos de la Ministerul Sănătății, l-a făcut pe Gabriel Liiceanu să se îndrăgostească de el. A recunoscut-o chiar filozoful.
Vlad Voiculescu, ministrul dat jos de la Ministerul Sănătății, l-a făcut pe Gabriel Liiceanu să se îndrăgostească de el. A recunoscut-o chiar filozoful.

Vlad Voiculescu, ministrul dat jos de la Ministerul Sănătății, l-a făcut pe Gabriel Liiceanu să se îndrăgostească de el. A recunoscut-o chiar filozoful. Pare o poveste de dragoste neștiută și nebănuită.

Gabriel Liiceanu i-a făcut o declaraţie de dragoste cum nu s-a mai întâlnit. S-a întâmplat în 2019. Nu a zis că îl admiră, că îl apreciază, că îl simpatizează, ci că s-a îndrăgostit de el. Nu știm ce răspuns a primit din partea lui Vlad Voiculescu. Dacă a rămas o iubire platonică sau nu...

”M-am îndrăgostit, la un moment dat, de cel care a fost ministrul Sănătăţii în guvernul tehnocrat. Mi se părea că e angelic şi l-am băgat în edificiul meu afectiv. Indiferent că el ştie sau nu. E un om minunat!”, a zis Gabriel Liiceanu într-un interviu pentru Radio Europa Liberă.

De altfel, și în 2016, filozoful spusese că Vlad Voiculescu are ceva angelic în el.

“Aveţi unul dintre miniştrii care are ceva angelic în prezenţă şi care a acceptat să stea acolo şi să fie crucificat”, a spus Gabriel Liiceanu la GDS, în 2016, despre Vlad Voiculescu și criticile aduse acestuia la Antena 3. Acest elogiu era o replică adresată lui Dacian Cioloș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel