EXCLUSIV  Liga Vestului, alianța care face praf Guvernul. Rareș Bogdan, reacție tăioasă: O prostie, o intoxicare

O alianță de Dreapta s-ar coace în culisele scenei politice, una care să țintească direct guvernarea. 

Mai mulți consilieri din mai multe partide ar lucra intens pentru o unificare a dreptei. Liberalii, useriștii și alte formațiuni politice din opoziție ar urma să fie adunate sub forma unei viitoare alianțe numite "Liga Vestului". Din această ligă ar urma să facă parte cinci orașe: Oradea, Timişoara, Clujul, Aradul şi Sibiul și i-ar avea ca "mentori" pe Ilie Bolojan, Nicolae Robu, Emil Boc, Gheorghe Falcă. Alianța ar viza direct Guvernul: ar urma să fie demarat un atac propagandistic agresiv împotriva proiectului guvernamental de impozitare la sursă a marilor investitori străini care sunt în Vest.

Jurnalistul Rareș Bogdan a opinat, la interviul DCNews, că această Ligă a Vestului este "o prostie, o intoxicare".

"Sunt un ardelean 100% care iubește Transilvania într-un mod cum poți să-ți iubești numai familia, dar care nu va uita niciodată să mulțumească celor din Sud și celor din Moldova fiindcă au eliberat pământul meu. Fără 840.000 de români prost echipați și prost antrenați care au eliberat Ardealul, Ardealul nu putea să se unească cu România. Eu sunt un ardelean care iubește locurile acelea, dar cred numai în România dodoloață. Nu aș milita niciodată pentru regionalizare." a spus Rareș Bogdan.

[citeste si]

Jurnalistul a subliniat că ”publicul din Ardeal rămâne unul de dreapta, PSD-ul nu are cum să câștige vreodată în Ardeal cu retorica desuetă, pentru că în Ardeal nu merge doar cu sectorul public, cu ajutoare sociale și cu păstrarea captivă a unui public de sute de mii de oameni. Oamenii din Ardeal au alt exemplu, au avut exemplul sașilor, exemplul ungurilor, au învățat foarte mult din asta.”

Vezi de la 1:11:08

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel