Liftiera de la Ministerul Muncii a închis telefonul, în direct, la B1 TV. Zamfir, revoltat: Acum o înțeleg pe Violeta Alexandru

Liftiera dată afară de la Ministerul Muncii a intervenit, în direct, la B1 TV, unde a închis telefonul, supărată pe cei doi realizatori. 

”E un lift vechi, tot timpul se strica, avea nevoie de liftieră, eu anunțam când se strica.” a spus liftiera de la Ministerul Muncii, dată afară de ministrul Violeta Alexandru, conform noului contract. Aceasta a spus că nu știe dacă mai merge acum liftul, pentru că n-a mai fost în clădire.

Jurnaliștii de la B1 TV au insistat să afle ce făcea special femeia astfel încât să fie necesară în acel lift, de 12 ani. 

Radu Buzăianu a afirmat că înțelege acum că nu apăsa doar pe butoane, dar dădea și telefoane, moment în care fosta angajată - care mai are 3 ani până la pensionare- s-a supărat din cauza insistențelor cu privire la activitatea sa: ”Dacă mă mai luați la mișto cu butoanele, vă rog frumos, închid”. 

”Am întrebat-o dacă, în afară de apăsat pe butoanele cu etajele, mai avea și alte atribuții.” a afirmat Răzvan Zamfir, care a subliniat că nu a fost ironic. Cu toate acestea, el s-a revoltat atât de tare încât a adăugat: ”Deci compania asta, care se ocupă de lifturi, are o serie de lifturi în întreținere, dar s-a gândit să plaseze încă un angajat, la Ministerul Muncii, în lift, la stat.” El a adăugat că ”acum o înțeleg pe Violeta Alexandru, dacă ni se pare prea mult să dăm explicații de ce avem un angajat în lift, dacă liftul merge și acum fără liftier”. Jurnalistul a mai precizat că nu este fan al Violetei Alexandru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel