Lift căzut în gol de la etajul 6 al unui bloc din Neamț. 2 copii au fost răniți

lift
lift

Doi copii au fost răniți după ce liftul în care se aflau s-a prăbuşit în gol de la etajul al şaselea al unui bloc din municipiul Piatra-Neamţ.

Doi copii de 9 ani şi 17 ani au fost răniţi după ce liftul în care se aflau s-a prăbuşit în gol de la etajul al şaselea al unui bloc din municipiul Piatra-Neamţ, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

La sosirea pompierilor, cele două victime erau ieşite din lift şi au fost transportate la spital, cu traumatisme la picioare şi coloana vertebrală.

În apelul dat la 112 de băiatul în vârstă de 17 ani, acesta povesteşte că liftul a căzut în gol de la etajul al şaselea până la etajul unu. Băiatul a povestit că atât el cât şi fratele său în vârstă de 9 ani resimt dureri la coloana vertebrală şi solicită prezenţa unui echipaj medical. Cei doi minori au reuşit să iasă din lift până la sosirea pompierilor, cu ajutorul unui locatar din bloc, care le-a explicat cum să deschisă uşa liftului din interior.

La faţa locului a venit şi un echipaj de poliţie care efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel