Lidl a retras de la vânzare pâinea de smochine cu migdale. Lotul 65506 infestat cu Ochratoxina A

Compania Lidl anunță co producătorul Paiarrop recheamă preventiv produsul „Deluxe Pâine de smochine cu migdale, 200 g“, cu termenul de valabilitate 23.03.2020, din lotul 65506.

Ca urmare a controalelor interne, au fost determinate valori crescute de Ochratoxina A. Pe termen lung, concentrația crescută de Ochratoxina A din organismul uman poate duce la boli de rinichi.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat și s-a asigurat că acest produs nu mai este disponibil la vânzare în niciunul dintre magazinele sale. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere vizează exclusiv produsul “Deluxe Paine de smochine cu migdale, 200 g” cu termenul de valabilitate 23.03.2020 și lotul 65506. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Deluxe, nu sunt afectate de aceasta rechemare. Lidl Romania și producătorul Paiarrop își cer scuze pentru eventualele neplăceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel