Lidia Vadim, acuzații dure după ce a fost interzisă la sediul PRM

Lidia Vadim, fiica fondatorului PRM, Corneliu Vadim Tudor, lansează un apel pentru salvarea și revigorarea partidului, la scurt timp după ce noua conducere a formațiunii politice i-a interzis accesul în sediu. Totodată, Livia Vadim lansează critici dure la adresa președintelui interimar al partidului, Adrian Popescu, despre care spune că este un ”biet profesoraş”, lipsit de ”potență intelectuală”, mincinos și rău intenționat. Mai mult, Livia Vadim afirmă că președintele interimar al PRM ”a sabotat” participarea partidului la alegerile de anul trecut, potrivit unui comunicat de presă transmis redacției.

Redăm apelul integral făcut de Livia Vadim către simpatizanții și membrii PRM:

”Apel pentru salvarea şi revigorarea Partidului România Mare.

Apelul ultimei şanse!

 

Mă adresez vouă, celor care încă mai doriţi ca Partidul România Mare să revină la forţa de altădată şi nu să devină un veşnic candidat la eşec. M-am alăturat partidului fondat de tatăl meu, Corneliu Vadim Tudor, pentru că am crezut şi cred cu putere că PRM poate să redevină partid parlamentar, un partid care poate face politică la nivel mare. Am crezut şi cred în continuare în echipa care m-a convins să vin în partid şi doresc să particip în mod activ la dezvoltarea pe verticală şi orizontala a PRM. 

Din păcate însă, cel care în ultimul an a fost principala frâna în dezoltarea patidului, şi cu care am crezut că putem avea o comunicare constructivă şi realistă privind calităţile sale inexistente de lider, a derpat de la linia unui minim bun simt încă de la începutul campaniei eletorale, fiind cel mai mare oponent al desfăşurării unei campanii electorale în limitele normalului. 

Cunosc foarte bine derapajele acestui eventurier, aflat vremelnic în poziţia de preşedinte interimar al PRM. Am primit informaţii legate de abaterile grave de la statutul partidului, prin care Adrian Popescu, dupa bunul plac şi fara o minima decenţa şi respect la adresa statulului PRM, exclude membrii din partid şi îşi reface prieteniile cu vechii duşmani, gen Florin Simion. 

Cunosc forte bine intenţiile barbare ale acestui biet profesoraş, care atunci când are interes se foloseşte de numele tatalui meu şi atunci când simte că îi fuge pământul de sub picioare, trece la ameninţări directe şi impertinente asupra familiei Vadim Tudor. În ultimele luni am sperat că acest profesor mediocru are să înţeleagă că “interimatul” însemnă în primul rând stabilitatea partidului şi asigurarea condiţiilor pentru organizarea unui Congres astfel încât PRM să intre în normalitate. El însă, profitând de poziţia pe care o are, a compromise total Congresul ultim, pentru că toţi stiu că din cauza incomopetentei sale PRM a fost şi este în pericol de a fi radiat din Registrul Partidelor Politice. Din cauza incompetentei lui, în presă a fost promovată idea că partidul este radiat. Din cauza lipsei totale de potentă intelectuala a asa zisului presedinte interimar, PRM a fost foarte slab reprezentat la alegerile locale si are pe rol procese pe care le pierde doar pentru ca Adrian Popescu se încăpăţânează să ducă partidul lânga un alt eşec politic, PNTCD. 

Citește și: Scandal la PRM. Lidia Vadim, interzisă în sediu

Cunosc foarte bine, stimaţi colegi, ceea ce el spune acum prin colturi obscure, cum că “cineva doreşte să vândă partidul” şi că “membrii ai altor partide vor PRM” si multe alte minciuni şi dezinformări pe care doar un om fără onoare şi fără caracter le poate spune. Promovează cu obstinaţie această minciună, încă de la moartea tatălul meu, doar pentru ca voi sa-i lăsaţi partidul lui, lui Adrian Popescu, pentru ca el să se laude că e preşedinte de partid – mai nou a eliminat sintgma “interimar” – la el în cartier, la el în casa sau la şcoală, pentru că NIMENI nu-l bagă cu adevărat în seamă. Nimeni! 

Vreţi să lăsaţi PRM-ul acestui individ care este total depăşit de situaţia în care se află? 

Cunosc foarte bine, stimaţi colegi, că sunt mulţi cei care doresc să revină în PRM, să pună umărul să dezvolte acest partid şi să-l aducă în prim planul politicii româneşti. Doar că nu o fac câtă vreme cât preşedinte este acest Popescu. 

Sunteţi minţiţi! Sunteţi dezinformaţi! Sunteţi influenţaţi în mod grotesc de un individ care nu dispune nici de capacitatea intelectuală de a conduce un partid, nici de anvergura minimă necesară unui politician şi nici măcar de o minima experienţă în a conduce. Îi cunosc intenţiile, îi cunosc aliaţii si mai ştiu exact destinaţia unde se va duce PRM-ul dacă nu veţi lua atitudine acum: în gropa de gunoi a istoriei, în catalogul partidelor care au eşuat, în zona celor care nu mai contează. 

Când am venit în PRM, am venit să unesc, nu să dezbin. Echipa care a lucat în PRM, începând din august 2016, a avut la bază dorinţa de a ridica partidul, iar în această echipă NU a fost Adrian Popescu. Dar, pentru a nu pune în pericol partidul în preajma alegerior, am ales să colaborez şi cu el şi am venit în partid dupa o negociere pe care, inţial, el a acceptat-o. Doar că, ceea ce toţi ştiam, că individul nu are cuvând, nu are nimic ce însemnă corectitudine, nu numai că a încălcat înţelegerea, dar a facut tot posibilul să impiedice echipa de campanie să-şi facă treaba, a negociat pe ascuns cu partide ale caror nume nu a creat niciodata cuiva vreo emoţie, şi îşi dorea să mearga la televizor şi să bea o cafea cu Dana Grecu.

Am venit în PRM ca să unesc, nu să dezbin. Din păcate însă, fără nici o legatură cu statutul partidului, fără nici o legătură cu Bunul Simt, fără nici o legatură cu realitatea, acest indivit cu alonjă de maxim preşedinte de bloc, a concediat întreaga echipa cu care eu am lucrat extreme de bine şi a schimbat încuietorile de la sediul central, gest demn totuşi de  un derbedeu ca Adrian Popescu. Echipa cu care am lucrat transparent şi făra nici un fel de reţineri, a fost acuzată de lucruri groteşti, invenţii ale unei minţi bolnave, iar în ce mă priveşte, a trecut la ameninţări directe. Asupa mea, a fiicei lui Coneliu Vadim Tudor. 

Din acest motiv îmi doresc foarte tare să particip la sedinta Biroului Permanet de sâmbătă, 28 ianuarie 2017, la sediul central din Bucureşti, pentru a decide în mod clar şi fără echivoc, viitorul acestui partid. În ce priveşte povestea cu “fura X sau Y partidul” vă anunţ că este doar o minciună. Aveţi încredere în mine, în filonul naţionalist pe care tatăl meu, Corneliu Vadim Tudor, l-a promovat. Vreau sa ma implic si sa devin o garanție atata timp cat partidul urmează linia trasată de tata si nu cea dictata de interese obscure sau doar prostesti, atata timp cat partidul va creste si nu va stagna, atat timp  cat vad ca se dorește schimbarea. Am să sprijin echipa care poate salva partidul şi nu numai atat, îl poate duce, în următorii patru ani, în Parlamenul Romaniei. Cel pe care am să-l recomand ca viitor preşedinte este cel în care eu am încredere că nu va duce PRM în derizoriu şi nici nu-l va vinde altor partide sau unor personaje politice periferice, aşa cum Adrian Popescu înveninează membrii PRM. Vă asigur că eu o sa fiu garantul ca  PRM va avea o linie unitară, va lucra în alianţe, dar nu va fi absorbit de nici un partid, nu va fi vândut şi nu are să parasească linia naţionalist patriotică cu care a pornit în 1991. 

Vă astept sâmbătă, 28 ianuarie 2017, să ne asigurăm că viitorul PRM va fi pe mâini bune şi nu în mânile unui umil profesoraş de matematică. Înainte de a decide, aveţi de răspuns la următoarea întrebare: este PRM un partid condamnat să aibă soarta PNCTD sau nu? Voi, cei care doriţi şi credeţi în PRM, veniţi şi decideţi! 

Dragi colegi, 

Tatăl meu, Corneliu Vadim Tudor a avut încredere în oameni, nu i-a cercetat înainte de a îi pune în funcţii, după care mulţi dintre aceştia l-au trădat, având pretenţia ca Vadim să se dea la o parte şi să conducă ei PRM-ul. Din păcate, în ultimele doua luni, încă o persoană de această factură a început să ridice pretenţii. 

Nu pot lăsa pe nimeni să îşi bată joc de PRM şi ca atare am luat decizia de a mă implica şi a prezenta o garanţie că tot ceea ce a construit Vadim nu este folosit de cineva în interes propriu.

În funcţia de vicepreşedinte organizatoric Corneliu Vadim Tudor l-a lăsat pe Adrian Popescu. Nu am ascultat ceea ce mulţi mi-au spus, respectiv că Adrian Popescu este un om meschin, ci dimpotrivă am crezut că va colabora şi ca atare am venit alături de PRM, urmând ca Adrian Popescu să fie preşedinte interimar şi nu m-am opus acestui lucru nici în Biroul Permanent şi nici la Consiliul Naţional. A urmat o mare dezamăgire, pentru că Adrian Popescu nu s-a ţinut de promisiunile pe care le-a facut. În primul rând convenisem să nu faca negocieri cu partide în numele PRM fără a anunţa conducerea PRM-ului şi pe mine, pentru a nu apărea suspiciuni cu privire la jocuri politice asunse. În al doilea rând, Adrian Popescu nu avea ce căuta în mass-media pentru că aduce prejudicii mari PRM-ului, respectiv, după Vadim se vedea că a ajuns să fie condus PRM-ul de o persoană care nu ştie să vorbeasca liber. Ambele întelegeri au fost încălcate, Adrian Popescu având tot felul de întalniri şi discuţii în numele PRM făra să anunţe pe nimeni, iar în ultimele doua săptămâni ale campaniei electorale, singura preocupare pe care a avut-o a fost ca el sa apăra la TV.

Dacă mai trăia tatăl meu, Corneliu Vadim Tudor, astăzi Adrian Popescu era următorul care ar fi muşcat mâna celui care l-a crescut. Acestea sânt concluziile care pot fi trase având în vedere că, în urma unor explicatii pe care i le-am cerut pentru excluderi din partid pe care le-a luat nestatutar, la ultima discuţie, a putut să spună că face ce vrea el în partid, că este locul lui pe scaunul lui Vadim, că a facut mai multe pentru PRM chiar decât Vadim şi că ar fi bine să îmi văd de lungul nasului.

În ultmele zile, a început să sune membrii din conducerea PRM, spunând tot felul de minciuni cum că vor unii să ia partidul ca să îl vândă, sau că se fură bani din partid. Sunt doar minciuni prin care încearcă să îi păcălească pe celilalţi astfel încât aceştia să nu ia decizia corectă, aceea că Adrian Popescu nu merită să ocupe această funcţie de preşedinte al PRM şi că sub nici o forma nu trebuie să organizeze următorul Congres al PRM.

Iată de ce trebuie să i se retraga sprijinul pentru funcţia de preşedinte interimar lui Adrian Popescu:

1. Consideră că partidul este al lui, ajungând să spună că are chiar mai multe merite decât Vadim

2. Ia decizii unilaterale, fără sa întrebe Biroul Permanent. Aşa s-a întîmplat cu ultimele excluderile din partid.

3. Este mincinos si rău intenţionat, acuzând pe cei care nu sunt de acord cu ceea ce gândeşte el. Este cazul domnilor Valentin Vasilescu si Dan Alexadnru. Conflictul a apărut în momentul în care Popescu a intervenit în strategia de campanie, singura lui preopcupare fiind aceea ca el să apară la TV, lucru care afectează grav imaginea PRM, în sensul că dupa Corneliu Vadim Tudor, la conducere a ajuns cineva care nu poate să vorbească liber.

4. Dovada faptului că urmăreşte propriul interes este colaborarea cu Florin Simion, cel care a contestat autenticitatea semnăturilor celor 200.000 susţinători ai PRM pentru alegeri, fiind făcut chiar un dosar la Tribunalul Bucureşti, dosar ce a fost închis abia în ultimul moment. Consecinţele puteau fi foarte grave pentru PRM şi pentru preşedintii de filiale.

5. A sabotat participarea PRM la alegeri. PRM a fost în periocolul de a nu avea listele de candidaţi semnate şi stampilate, lucru care a fost făcut abia în ultima zi, iar în primele doua săptămîni de campanie nu a trecut deloc pe la sediu, după care a intervenit cu singurul scop de a apărea la TV.

6. Nu consulta avocaţi si nu ascultă pe nimeni în probleme juridice. Consecinţa este că PRM se află la al treilea dosar respins de Tribunal. Nu ne putem permite ca urmatorul Congres să fie organizat tot de Adrian Popescu.

7. Urmăreşte doar propriul interes, nu are atitudine diplomatică şi nu are anvergură de politician.

8. Absolut toate aparitiile media din ultimele 6 luni nu au fost meritul lui Adrian Popescu, ci a echpei de comunciare. Datorita lor, a lui Claudiu Barbălată, Dan Alexandru, Valentin Vasilescu, Raul Folea şi Doru Mihai Giugula, PRM a avut prezenta în presa scrisa, radio si televiziuni.  

Soarta partidului este în mâna celor care au puterea de a decide. Sunteţi cei care aveţi de ales între un partid mic, de buzunar, veşnic candidat la eşec, sau un partid puternic, întinerit, cu oameni motivaţi şi cu credinţa totală în filonul naţionalist din România.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2022 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy - smt4.1.0