Lidia Fecioru: Sunt mamă de polițist! Coarnă avea dreptate. Au aruncat cu lături în el!

Scutaru Cristina / 21 apr 2018 / 19:04 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Bioenergo-terapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit că este mamă de polițist.

Ea și-a arătat revolta și a spus că sporurile pentru polițiști au fost eliminate.

"Sunt mamă de polițist. Băiatul meu lucrează sâmbete, duminici, 24 de ore, stă în stradă, muncă grea! Dumitru Coarnă venea, la televizor, și spunea că polițistilor le va scădea salariile, iar toată lumea l-a făcut oale și ulcele! Au aruncat în el cu toate lăturile posibile, dar acel om a văzut ce s-a întâmplat. Polițistilor le-a scăzut salariul.

Și medicii, și polițiștii, oameni care lucrează în ture, aveau sporuri, bani în plus la salarii. Le-au fost tăiate! Nimeni nu avea voie să se atingă de ele! Sunt sporuri meritate pentru că ei nu au sâmbete, duminici, nu au sărbători, nu au familii. Polițistii muncesc de sărbătorile legale, când alți oameni se odihnesc. Pe polițiști nu ai voie să îi înjuri și nici să ridici mâna asupra lor! În afară... nu se întâmplă așa ceva!", a zis Lidia Fecioru la Antena 3.

[citeste si]

Amintim că pe 24 martie, mii de poliţişti şi angajaţi din penitenciare au protestat în Bucureşti şi în ţară, nemulţumiţi de eliminarea unor sporuri şi a plăţi pentru orele suplimenare, fapt ce a dus la scăderea veniturilor, în ciuda majoririlor salariale.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26