Lidia Fecioru: ”Ce TÂMPITĂ pot să fiu!”. Cuvinte TULBURĂTOARE care-ți SCHIMBĂ VIAȚA

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, sâmbătă, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse” cu Dana Chera, despre marile greșeli care distrug propria viață. 

Iată DEPRINDERILE PROASTE subliniate de Lidia Fecioru, la Antena 3: 

- ALERGĂM DUPĂ PERFECȚIUNE. O să vorbesc despre mine. Mi-am acceptat greșelile, încerc să nu mai fiu perfecționistă. Aveam tendința de a mă culca în pat și atât de mult mă deranja că pliul de la perdea stătea nu știu cum încât m-am ridicat din pat, am așezat perdeaua și m-am culcat înapoi. Mi-am dat seama apoi: Ce tâmpită pot să fiu! Perdeaua aia murea dacă stătea acolo până a doua zi, când mă trezeam? Era într-o sărbătoare de Crăciun, eram atât de obosită și voiam să schimb perdeaua la geam obligatoriu. M-am urcat pe scaun și eram atât de obosită, mă dureau și mâinele, când am trântit perdeaua aia și vorbeam singură cu mine: dacă nu te pun, crezi că nu vine Crăciunul? Dacă vom încerca să fim perfecți întotdeauna vom fi falși. E o iluzie, nu există perfecțiune. 

- CREDEM CĂ TOT CE FACEM NOI ESTE NECESAR. E același lucru cu perfecțiunea, dar undeva în subconștient, corpul cu mintea sunt două lucruri diferite, chiar dacă vrem să le aducem în armonie, ceea ce credem că e necesar să facem acum... trebuie să ne ascultăm mintea, nu trupul, mintea e intuiție bună, iar intuiția ne ajută să facem lucrurile la timpul lor. În cercul ăsta, nu mai avem timp să ne odihnim. 

- ÎNVINOVĂȚIM PE ALȚII. Ne transformăm în victime, ne plângem. Dăm mereu vina pe alții. Nu trebuie să învinovățești pe alții pentru nereușita ta. Dacă tu nu ai reușit ceva, înseamnă că tu ai greșit. E simplu! Nu încerca să faci acest lucru. 

- EVALUĂM pe ALȚII. Încerc să clasez, să etichetez și, de multe ori, îmi doresc să îndrept niște lucruri. Eu o fac nu pentru a stăpâni, ci pentru a controla pe alții. Când ai de îndreptat o situație în care cineva vine la tine după ajutor, poți să-i dai sfaturi. Dacă evoluezi spiritual, nu mai ai voie să evaluezi pe alții și să le pui etichete. Fă lucrurile doar pentru tine. Dacă noi nu vom face nimic și vom vrea să-i catalogăm doar pe cei din jurul nostru. 

- PRESUPUNEM ce SIMT ALȚII, ce CRED ALȚII despre noi. Oamenii au senzația că cineva are grija lor și vorbește despre ei. Și chiar dacă vorbește, eu zic să nu ne intereseze. Cei care bârfesc despre cineva, eu spun nu bârfi, pentru tu când bârfești, te bârfești pe tine! 

- CONCURĂM CU ALȚII. Nu mai concura! Toate lucrurile acestea se transformă în invidie. 

- NE CREĂM VIITOARE FERICIRE. Să încetăm să facem aceasta. Noi trăim în viitor. Niciodată nu ne desprindem și trăim clipa de acum. Timpul ne arată tot timpul ce avem de făcut și ni se pare că astea sunt fericirile și când le avem, ne dăm seama că fericirea nu consta în asta! 

- NE ÎNGRIJORĂM DE VIITOR. Prezentul e așternutul viitorului. 

- OAMENII NEGATIVI. Să-i îndepărtăm din jurul nostru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel