Lidia Drăgescu, sinucidere Londra, bilet de adio. Fratele geamăn: ”Nu era fericită în lumea asta”

Lidia Drăgescu avea doar 23 de ani. În 11 octombrie a renunțat la viață în căderea de pe celebra catedrală Saint Paul din Londra. 

Lidia Drăgescu trăia în Londra alături de mama ei, fratele geamăn și un frate mai mic. Era era o studentă eminentă, visa să devină chirurg și să opereze pe creier. Pasiunea ei era patinajul. Era o talentată patinatoare pe gheață. 

”Fiica şi sora noastră a fost cea mai frumoasă persoană din lume. Inima ei era pură și bună, un suflet din altă lume. Era o studentă remarcabilă și o patinatoare talentată. Frumoasă, inteligentă și amabilă, dragostea ei pentru noi întrecea orice măsură. Era altruistă, împărtășea totul cu noi, ne-a pus întotdeauna pe primul plan. O vom iubi mereu!” au transmis membrii familiei. 

Prea bună într-o lume nepregătită să o primească

Tânăra româncă era deșteaptă, talentată și bună, dar i-a fost greu în lumea în care trăia, nu a reușit să-și facă prieteni și adesea în găsea liniștea la catedrala Saint Paul. ”Mergea la St. Paul cel puțin o dată pe săptămână, mergeam împreună în fiecare duminică. De cele mai multe ori, mergea acolo singură și, când nu era fericită, era locul ei preferat în oraș. Nu avea prieteni, dar era bună, dezinteresată și făcea totul pentru familia ei”, a mărturisit mama Lidiei, potrivit Observator. 

”În ultima vreme era foarte stresată, preocupată să-şi înceapă cariera ca doctor. După un an la Universitatea din East London urma să se mute la King's College, spunând că trebuie să facă cel puțin un an de biologie și chimie. A învăţat mulţi ani, voia cu disperare să fie chirurg, să opereze pe creier, era fascinată de creier.” au mărturisit membrii familiei. 

Fratele geamăn al Lidiei a afirmat: ”Suntem atât de supărați, nu mai am lacrimi... Nu îmi voi mai sărbători ziua de naștere.”. El a adăugat: ”Nu era fericită în lumea asta. Aş da orice să pot să o aduc înapoi”. 

Două bilete de adio

Lidia avea două bilete în mână. Unul către mamă: ”Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun. Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul și de tot prezentul care îmi provoacă atâta durere. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, veți fi ok. Gândiți-vă la mine că sunt bine acum. V-am spus acum cât de mult vă iubesc. Imi pare rău, dar trebuia să scap de asta și abia aștept să văd ce este de partea cealaltă Vă iubesc pe toți, rămâneți cu bine și ne revedem după ce îmbătrâniți. Aveți grijă de voi. Vă mulțumesc pentru tot”. 

Al doilea pentru oamenii aflați în locul unde ea-și găsea liniștea: ”Îmi pare rău că v-am pus să vedeți o imagine atât de urâtă. Tuturor celor care m-au văzut le spun că îmi pare rău. Oamenii care vizitează acest loc nu vin să vadă un mort. Îmi pare rău că v-am oferit o astfel de priveliște, mergeți și fiți fericiți și trăiți-vă viețile!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel