Lidia Buble, în lacrimi la Antena 1

Lidia Buble
Lidia Buble

O nouã searã încãrcatã de emoţii şi trãiri puternice îi aşteaptã sâmbãta aceasta pe cei trei juraţi ai show-ului "Next Star", de la Antena 1.

Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa, dar şi prezentatorul emisiunii, Dan Negru, vor fi vizibil impresionaţi de povestea micuţei Alexandra, o fetiţã de 14 ani din Covasna, pe care viaţa a încercat-o din greu.

Pe când era doar un bebeluş, maica stareţã Serafima de la Mãnãstirea Mãrcuş a luat-o din maternitatea în care fusese abandonatã chiar de mama sa şi adusã la mãnãstire, loc în care Alexandra a crescut alãturi de alte fetiţe înfiate, pe care le considerã surorile ei. "Dacã aş da timpul înapoi, aş alege aceeaşi soartã!", spune hotãrât Alexandra, care o iubeşte enorm pe mãicuţa care i-a acordat dreptul la o viaţã noua: "Mami este viaţa mea!", îi mai spune copila. La un moment dat, din motive necunoscute, corpul ei a încetat sã se dezvolte normal şi deşi au cerut ajutorul medicilor, nu s-a putut face nimic.

Momentul pregãtit de Alexandra alãturi de marele naist Nicolae Voiculeţ îi va impresiona foarte tare pe cei trei juraţi. Cu ochii în lacrimi, Lidia îi va spune: „Astãzi am fãcut cunoştinţã cu toaca. Am sã fiu sincerã şi am sã spun cã pânã acum nu ştiam ce e aceea o toacã, eu fiind de altã religie, cea penticostalã. La noi la bisericã, cel puţin la Deva, nu am auzit niciodatã aşa ceva. M-a emoţionat foarte tare!".

Dan Negru îi va face şi el o destãinuire micuţei: „Am sã-ţi spun un secret, nu l-am spus niciodatã la tv: când eram mic, bunica mã ducea la bisericã, iar preotul din Timişoara m-a învãţat sã bat toaca", va povesti prezentatorul Next Star. Întregul moment emoţionat va putea fi urmãrit sâmbãta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când telespectatorii vor putea afla şi cine sunt ceilalţi copii talentaţi care vor lupta pentru trofeul „Next Star".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel