EXCLUSIV  Lidia Buble, adevărul din Maldive! Dezvăluiri despre nuntă

Au existat tot felul de zvonuri cu privire la vacanța în Maldive a Lidiei Buble și a iubitului ei, Răzvan Simion. S-au căsătorit sau nu cu adevărat? 

Aceasta era întrebarea al cărui răspuns au vrut cu toții să-l afle! A avut loc o nuntă adevărată, o ceremonie ca la carte, un schimb de jurăminte emoționant? Lidia Buble a lămurit misterul, în exclusivitate, pentru DC News! Iată care este, de fapt, adevărul!

(oar_w460)

(oar_w460)

“Vacanța din Maldive a fost cea mai frumoasă experiență, pe care am trăit-o până acum, de când eu și Răzvan am început să călătorim și să ne petrecem timpul liber împreună. Aceasta a reprezentat, de fapt, cadoul lui de ziua mea. Am visat la destinația asta, iar iubitul meu a făcut să se împlinească. Nu am făcut nicio nuntă, doar câteva ședințe foto și video, pentru a păstra, ca amintire, momentele petrecute acolo. Când și dacă vom face nunta, cu siguranță, va fi cu familiile, cu toate rudele și prietenii, și nu vom ține secret. O nuntă, așa cum m-au învățat și îndrumat părinții, se face "ca la carte", în niciun caz departe de cei dragi sau țară, mai ales că, eu sunt strâns legată de ei și de toată familia, de altfel. Atât rochia mea cât și ținuta lui Răzvan ne-au fost oferite de cei de acolo pentru a ne încadra mai bine în peisaj”, a spus Lidia Buble pentru DC News.

(oar_w460)

(oar_w460)

"Maldive este mai mult o insulă pentru cei care vor să se căsătorească și să facă copii, după părerea mea, mai puțin de relaxare. Toate resorturile sunt date cu o oră înainte pentru ca turiștii să aibă mult soare la dispoziție, să profite mai mult de soare. Toți șefii bucătari pregătesc un adevărat festin și sunt cei mai renumiți chefi ai lumii. În Maldive am stat o săptămână, am mers în resorturi cu spa-uri premiate internațional, ne-am plimbat, ne-am răsfățat. Doar ne-am jucat de-a căsătoria ca să avem amintiri frumoase din acea zonă și din vacanță! Eu am făcut scuba diving și snorkeling, iar la anumite ore, în resorturi, am hrănit, împreună cu Răzvan, pisici de mare și rechini, după cum se obișnuiește acolo. De mâncat, nu am încercat nimic deosebit pentru că sunt mâncăruri de toate felurile, în mod special sunt axați pe bucătăria  thailandeză și arăbească și nimic local. Ceea ce a fost interesant au fost peștii de recif, care sunt foarte urâți dar extrem de gustoși”, a mai adăugat cântăreața.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel