Liderul PSD, exclus din partid, reacționează. Ce decizie a luat

Viceprimarul municipiului Baia Mare, Gabriela Hofer, preşedinte al organizaţiei municipale PSD de femei, reacționează după ce Biroul Permanent Judeţean al PSD Maramureş a decis în urmă cu o zi excluderea sa și a consilierului municipal Elena Cărăuşan din partid, anunțând ce hotărâre a luat în legătură cu această "decizie de excludere nestatutară, nelegală și imorală".

Gabriela Hofer se declară "profund mâhnită" de votul pe care conducerea PSD Maramureș l-a dat sâmbătă pentru exluderea sa și a Elenei Cărăușan din partid, cu atât mai mult cu cât această decizie vine "după anii pe care i-a dedicat comunității băimărene".

"Am pus mereu mai presus de orice orașul și comunitatea. Și la fel voi face și de acum încolo. Am muncit necondiționat și pentru PSD, dar dacă trebuie să aleg între interesele personale și electorale inventate de către unii și interesul orașului, voi alege cu siguranță mereu Baia Mare", explică Gabriela Hofer, într-o postare pe Facebook.

Aceasta anunță, totodată, că va contesta la forurile superioare ale PSD "această decizie de excludere nestatutară, nelegală și imorală" și apreciază că "Cei din PSD ar trebui să se orienteze către problemele reale ale comunității și nu să lovească în două femei care și-au sacrificat timpul, familia și sănătatea. E o dovadă în plus că PSD Baia Mare și Maramureș nu se fac bine niciodată. Pentru că modul prin care am fost înlăturată este unul perfid. Poate a deranjat și i-a speriat pe unii cât de bine am reconstruit și consolidat organizația de femei și asta mi-ar fi dat șansa să conduc organizația municipală", mai spune Hofer, precizând și că "Indiferent de decizia care va fi luată în urma contestației, colegii și prietenii social democrați alături de care am muncit pe brânci ani de zile vor rămâne în continuare a doua mea familie". 

Citește și: Gabriela Hofer, viceprimarul municipiului Baia Mare, exclusă din PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel