Liderul clanului Cârpaci, condamnat definitiv la închisoare cu executare

Unul dintre liderii romilor din Timișoara, Ionelaș Cârpaci, care și-a luat numele de Ionel Sandner, a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie și Justiție la șapte ani și două luni de închisoare cu executare, pentru mai multe infracțiuni și plata a 1,5 milioane de euro daune materiale.

Ionelași Carpaci trebuie sa execute o pedeapta de sapte ani si doua luni de inchisoare cu executare pentru mai multe infractiuni: instigare la uz de fals in forma continuata, uz de fals in forma continuata, folosire a instrumentelor oficiale false in forma continuata, participatie improprie la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in forma continuata, participatie improprie la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in forma continuata, potrivit opiniatimisoare.ro.

Initial, Curtea de Apel Timisoara l-a condamnat, in luna ianuarie pe Carpaci la 10 ani si 4 luni de inchisoare cu executare, insa decizia a fost contestata la ICCJ.

Concret, Carpaci i-a vandut unui dezvoltator imobiliar, S.C. Ital Rom Constructii S.R.L., un teren pe care il obtinuse cu acte false de la Primaria Timisoara pe vremea cand aceasta institutie era condusa de Gheorghe Ciuhandu.

Totodata, ICCJ l-a mai obligat pe Carpaci la plata sumei de 1,5 milioane de euro cu titlu de daune materiale catre partea civila S.C. Ital Rom Constructii S.R.L.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel