EXCLUSIV  Liderii PCR, pasiuni pentru actriţe şi cântăreţe de operă. Adrian Eugen Cristea, amănunte picante

Mihai Ciobanu / 12 oct 2019 / 09:38 Salveaza PDF Comentarii
gheorghe gheorghiu dej
gheorghe gheorghiu dej

Adrian Eugen Cristea, şef al Direcţiei a V-a a Securităţii, a povestit, pentru cititorii DC News, că liderii comunişti, în frunte cu Gheorghiu Dej au făcut, de-a lungul timpului, pasiuni pentru actriţele şi cântăreţele de operă din Bucureşti. 

Într-un interviu acordat DC News, Adrian Eugen Cristea, şef al Direcţiei a V-a a Securităţii şi Marius Marinescu au povestit momente din viaţa cuplului Ceauşescu dar şi detalii picante din viaţa lui Gheorghe Gheorghiu-Dej. Adrian Eugen Cristea a povestit că, în anii '50, mai mulţi lideri comunişti s-au căsătorit cu actriţe celebre din Bucureşti dar şi cu soliste de operă. 

"După ce Partidul Comunist vine la putere, Gheorghiu-Dej începe să aibă iubirile lui personale cu diferite femei, câteva fiind din operă. Aproape săptămânal Gheorghe Gheorghiu-Dej se ducea la operă. În acelaşi timp a început atracţia pentru operă şi pentru ceilalţi membri ai comitetului politic. (...) Şi Ştefan Andrei şi alţi câţiva s-au căsătorit, în acea perioadă, cu actriţe", a povestit Adrian Eugen Cristea.

Amănunte în video: 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25