Lideri PSD, apel pentru Gheorghe Nichita. Replica președintelui autosuspendat

Lideri ai unor organizaţii PSD din Iaşi îi cer lui Gheorghe Nichita, aflat sub control judiciar, să renunţe la autosuspendarea de la conducerea PSD Iaşi, pentru ca activitatea filialei judeţene să reintre pe un făgaș normal.

Gheorghe Nichita pare să-şi pregătească o posibilă revenire la şefia filialei PSD Iaşi. Preşedintele autosuspendat a avut recent în cea mai depărtată de Iaşi comună din judeţ, Tătăruşi, o nouă întâlnire cu o parte a activului de partid, a treia de acest fel din ultimele două săptămâni.

Reporterii „Ziarului de Iaşi" l-au contactat pe Gheorghe Nichita, iar primarul suspendat a acceptat să vorbească despre problemele apărute în PSD şi despre situţia sa politică.

„Eu am un necaz; la bine toţi sunt lângă tine, la rău, nu", a fost una din primele reacţii ale lui Nichita cu privire la actualul context din PSD Iaşi. Preşedintele autosuspendat al PSD Iaşi a menţionat că nu poate oferi acum un răspuns în privinţa revenirii sale la şefia organizaţiei.

Gheorghe Nichita a precizat că în filială a fost mereu o competiţie, amintind în acest sens că, în 2010, la şefia organizaţiei judeţene au existat alţi doi candidaţi, respectiv actualul deputat Constantin Adăscăliţei şi primarul din Schitu Duca, Mihai Mihalache.

„Am mers la întâlnirile din judeţ pentru a da un mesaj de unitate partidului şi să văd pulsul filialei. În ceea ce priveşte activitatea administrativă, nu pot face comentarii în contextul situaţiei judiciare în care mă aflu. Politic, nu pot să fiu indiferent la ce se întâmplă în partid, din păcate s-au creat fracţii în organizaţie, există riscul unei disoluţii în partid, ne atacă cei din exteriorul PSD, iar din interior se pot încuraja astfel de acţiuni", a declarat Nichita pentru „Ziarul de Iaşi".

VEZI ȘI: Soția lui Gheorghe Nichita, dezvăluiri. Ce spune despre Adina Samson

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel