Lider PSD, Titu Bojin, audiat la Parchet într-un dosar de evaziune fiscală

Șeful CJ Timiș, Tudor Bojin, a fost audiat de procurorii Parchetul General într-un dosar mai vechi în care i se aduc acuze precum evaziune fiscală și acordarea unor contracte preferențiale.

Marți, Titu Bojin a fost chemat la Parchetul General din Timiș, unde procurorii l-au audiat în dosarul de evaziunea fiscală care vizează afacerile familiei Bojin cu Apele Române Banat.

În acest dosar sunt implicați  atât soția liderului PSD, Maria Bojin, cât și fiul acestuia, Emilian Bojin, pe care, în 2013, procurorii i-au audiat în calitate de martori. Cei doi au fost acționari societatea vizată de două ori, conform datelor de la Registrul Comerțului, ei ieșind din firmă înainte ca societatea să încheie contractele cu Apele Române pentru bălțile Dumbrăvița și Ianova. Uterior, aceștia au revenit în societate și, în 2011, firma i-a fost vândută lui Viorel Mihalcea.

Citește și: Percheziţii la firme care vând online jucării contrafăcute. Prejudiciul, peste 900.000 de euro  


Ancheta a început în octombrie anul trecut, când polițiștii au descins la sediul Apelor Române Banat de unde au ridicat mai multe documente legate de contractele încheiate cu firma Temadi TMB, firmă în care asociați au fost soția și fiul acestuia.

Bojin a susținut în permanență că nu a avut nici un fel de legătură cu firma Temadi TMB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel