Lider PSD dezvăluie ce au vorbit Ponta și Iohannis la telefon

Președintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, spune că era alături de Victor Ponta în timpul discuției telefonice cu liberalul Klaus Iohannis din seara alegerilor prezidențiale, precizând că șeful PSD i-a transmis președintelui ales al României că nu intenționează să demisioneze de la conducerea Guvernului.

"Am fost lângă el. Discuția nu a fost lungă. A făcut un gest bărbătesc, pentru prima oară în politică. L-a felicitat, i-a spus că în scurt timp va ieși și va recunoaște rezultatul, înainte de anunțul oficial, că speră că va exista o colaborare între guvern și președinție si că nu-și dă demisia", a declarat Dragnea, luni seară la Antena 3.

Dragnea a subliniat că PSD nu intenționează să plece de la guvernare. "Nu părăsim guvernarea, sub nicio formă", a arătat el.

Liderul PSD a ținut să menționeze că Ponta, în timpul discuției telefonice de duminică seara cu Iohannis, "a mai spus ceva: că așa cum noi am recunoscut rezultatul de ieri, i se pare important ca și ei să recunoască rezultatul votului din 2012".

Klaus Iohannis, invitat într-o vizită oficială de președintele Moldovei, Nicolae Timofti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel