Lider de sindicat din Poliţie, acuzaţii grave la adresa 112. Bogdan Bănică: S-a blocat tot sistemul, la o testare

Vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România, Bogdan Bănică, a declarat la Antena 3 că a vrut să testeze aplicaţia de localizare folosită de cei de la 112, însă la testare întregul sistem s-a blocat. 

"Este vorba despre aplicaţia existentă pe sistemul dispeceratelor de poliţie judeţene. Am vrut personal să verific cum funcţionează aplicaţia de localizare a apelurilor de urgenţă. L-am rugat pe colegul care era de serviciu la IPJ Suceava, acum două zile, să îmi arate cum funcţionează această aplicaţie. Colegul a deschis aplicaţia deja celebră, moment în care tot sistemul s-a blocat, nu se mai putea efectua nicio activitate. Chiar atunci a intrat un apel de urgenţă pe care colegul meu nu l-a putut prelua, pentru că sistemul era blocat", a declarat Bogdan Bănică la Antena 3. 

Se mătură gunoiul sub preş

În prezenţa mea, colegul şi-a sunat şeful, adică comisarul şef Apostol Vasile, să îi spună că s-a blocat totul. În momentul în care acesta a intrat în încăpere, în loc să se ocupe de defecţiune, a văzut negru în faţa ochilor şi a făcut o criză de nebunie, constatând că un sindicalist a sesizat anumite deficienţe. M-a scos afară din încăpere, pur şi simplu. Nu e deranjant că s-a blocat o aplicaţie, ci că se ascunde gunoiul sub preş de către nişte şefi incompetenţi. Pe ei mult mai mult i-a deranjat faptul că un sindicalist a observat acest lucru şi va face acest lucru public", a mai spus liderul sindical. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel