Lider de partid, atac dur la Daciana Sârbu

Victor Ponta, Daciana Sârbu
Victor Ponta, Daciana Sârbu

Un lider de partid o atacă dur pe soția premierului Victor Ponta, europarlamentarul Daciana Sârbu, despre care spune că a avut o primire de tip nord-coreean la un liceu din Reșita. 

"Am urmărit, cred, cu toţii primirea de tip nord-coreean de care s-a bucurat întâia doamnă Dacian Sârbu, la un liceu din Reşiţa. Profesorii aliniaţi – de parcă nu aveau altceva de făcut – elevii, în cămăşi roşii, dansând şi aplaudând. Entuziasmată de încurajările maselor largi populare, Daciana Sârbu s-a dezlănţuit împotriva lui H.R.Patapievici şi a spus că acesta nu mai trebuie să ajungă „nicăieri". Pe baza lecturilor de pe internet, distinsa soţie şi fiică a tras concluzia fermă că Patapievici şi-a vorbit de rău neamul şi trebuie exilat din viaţa publică", a scris, pe Facebook, Mihail Neamțu. 

VEZI și: Mihail Neamțu, indignat de PMP, întreabă: Nu-i nivelul mult prea jos

Președintele Partidului Noua Republică a conchis: "Combinaţia de corupţie, incultură crasă, obrăznicie şi nostalgie ceauşistă va fi mortală pentru România, dacă PSD mai rămâne mult la putere. Am văzut ce s-a întâmplat în România în 1971, când Ceauşescu s-a inspirat din modelul familiei Mao Tze Dun. Să nu uităm că familia Ponta-Sârbu s-a căsătorit la Beijing, în semn de admiraţie faţă de regimul comunist din China". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel