Licitaţii trucate. Modul de operare, dezvăluit de poliţişti

Polițiștii din Brașov efectuează 10 percheziții și pun în aplicare 7 mandate de aducere, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la deturnarea licitațiilor publice.

La data de 19 iunie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează 10 percheziții, la domiciliile unor persoane și la punctele de lucru aparținând mai multor societăți comerciale, din județele Prahova și Ialomița, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la deturnarea licitațiilor publice.

Din cercetări au rezultat indicii că, în cursul anului 2018, administratorii firmelor s-ar fi prezentat, în grup, la licitații publice, după ce în prealabil ar fi convenit asupra celui care urma să își adjudece bunul licitat, la un preț mult mai mic decât dacă licitația s-ar fi desfășurat în condiții normale, se arată în comunicatul IGPR.

Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracțională urmează a fi stabilit la finalizarea cercetărilor. Polițiștii vor conduce la audieri șapte persoane. La activități participă polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Prahova și Ialomița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel