EXCLUSIV  Liceeni de la Colegiul Național „Mihai Viteazul“, în dialog cu președinți ai unor universități din SUA

Liceenii de la Colegiul Național Mihai Viteazul
Liceenii de la Colegiul Național Mihai Viteazul

Sâmbătă, 24 octombrie 2020, la ora 20:00, Generation Z, proiect organizat exclusiv de elevi ai Colegiului Național “Mihai Viteazul” din Capitală, organizează un eveniment online, adresat tuturor liceenilor care își doresc să urmeze studiile la o universitate din Statele Unite ale Americii.

„În cadrul acestui eveniment virtual, elevii au oportunitatea de a discuta online cu reprezentanți oficiali ai instituțiilor de învățământ superior din SUA, pentru a afla care sunt programele și universitățile care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele lor profesionale.

Invitații speciali ai evenimentului, intitulat “Is this really America? Insights on universities and more”, sunt:

Betsy Boze, fost președinte al University of Bahamas Mirta Martin, președintele Fairmont State University și fost președinte al Fort Hayes State University Dan Hurley, director executiv al Michigan Association of State Universities.

Cei trei invitați vor răspunde la întrebări legate de sistemul educațional american, de facilitățile academice și de cercetare, oferite de universitățile din SUA. De asemenea, vor oferi informații utile privind costurile, bursele, efectele pandemiei asupra politicilor unor universități, șansele de a fi admis ca student internațional sau detalii legate de vizele pe care trebuie să le obțină toți cei care urmează să-și petreacă perioada studiilor în SUA.

Totodată, vor participa la eveniment, în calitate de invitați ai liceenilor români, elevi din Italia, Belgia, Albania, Canada, Indonezia, Mexic și India.

Pentru înscrierea online la eveniment, accesați linkul: http://generationzcnmv.com/events.html

Proiectul Generation Z este realizat de un grup de elevi, coordonat de conducerea Colegiului Național “Mihai Viteazul” din București, și își propune să organizeze întâlniri periodice, prin intermediul cărora să le ofere tinerilor oportunitatea de a dialoga cu personalități din România și din străinătate, profesioniști în domeniilor lor de activitate. Edițiile recente i-au avut ca invitați pe actorul Adrian Titieni, Nisreean Rubaian, Reprezentantul Special al UNHCR în România, Dumitru Prunariu, singurul cosmonaut român, Bogdan Hrib, fondatorul editurii Tritonic”, arată un comunicat al Colegiului Național Mihai Viteazu din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel