Libia îşi cere scuze pentru moartea ambasadorului SUA

christopher stevens
christopher stevens

Libia şi-a prezentat din nou scuzele pentru moartea ambasadorului SUA, în cadrul vizitei pe care oficialii libieni au avut-o astăzi cu William Burns, adjunctul secretarului de stat american,  informează Reuters.  Burns a purtat în cursul zilei de astăzi discuţii în Tripoli cu liderii Libiei, incluzând noul premier Mustafa Abu Shagour şi şeful Congresului Naţional, Mohammed Magarief, despre asaltul de săptămâna trecută în care încă alţi trei americani au fost ucişi.

Ministrul de externe Ashour Khazzal a cerut scuze pentru violenţa care a dus la uciderea ambasadorului SUA şi l-a amintit pe Stevens ca fiind un prieten al Libiei. "Ne-am pus de acord ca este absolut esenţial şi urgent ca cei responsabili de această oribilă tragedie să fie aduşi în faţa justiţiei cât mai repede posibil şi suntem hotărâţi să lucrăm împreună ca să ne asigurăm că acest lucru se întâmplă", a declarat Burns reporterilor în Tripoli.

După întâlnirea cu adjunctul secretarului de stat american, primul ministru al Libiei care tocmai şi-a încetat activitatea, Abdurrahim El-Keib, a spus că "uciderea lui Christopher Stevens nu a fost deloc reprezentativă valorilor pe noi le avem aici în Libia", informează Reuters.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel