Lia Olguţa Vasilescu: Sala Polivalentă din Craiova respectă toate condiţiile de siguranţă

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, marţi, că Sala Polivalentă din oraş respectă toate condiţiile de siguranţă, implicit pe cele de protecţie la incendiu, dar că există o problemă legată de documentele care fac referire la calitatea materialelor folosite la construcţie.

"Cei de la ISU ne-au spus că sunt respectate toate măsurile de siguranţă în caz de incendiu, dar că trebuie să găsim documentele despre calitatea materialelor. O să facem o solicitare către CNI să ne transmită documentele respective, dar s-ar putea ca ele să nici nu existe pentru că, poate, în urmă cu 19 ani când s-a început reconstrucţia sălii, să nu se fi cerut aşa ceva", a afirmat Olguţa Vasilescu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acesteia, Sala Polivalentă este un loc sigur pentru spectatori, iar recomandarea ISU Dolj a fost ca, până în momentul în care documentaţia va fi pusă la punct, organizarea de spectacole şi concerte care implică aşezarea spectatorilor pe terenul de joc să fie suspendate, însă se poate juca baschet, handbal, volei etc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel