Lia Olguța Vasilescu, primele MĂSURI după TRAGEDIA din Piatra Neamț

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a reacționat pe pagina sa de Facebook și a anunțat primele măsuri pe care le ia la spitalele din orașul pe care îl conduce. Iată ce spune.

Lia Olguța Vasilescu a anunțat primele măsuri pe care le va lua în Craiova, ca urmare a tragicului eveniment de la Piatra Neamț. Iată ce a scris pe Facebook: 

„Am solicitat deja conducerilor celor trei spitale aflate în subordinea Primăriei Craiova (Filantropia, Victor Babeș și Neuropsihiatrie) un control amănunțit, împreună cu ISU, al tuturor instalațiilor, dar și al aparaturii. Spitalele noastre sunt puse la punct, investițiile s-au făcut doar pe bază de proiect și autorizare ISU, dar paza bună nu strică niciodată. Din păcate, tragedia de la Piatra Neamț ne demonstrează încă o dată cât de necesare sunt investițiile în spitale, iar Primăria Craiova a excelat la acest capitol în ultimii opt ani.

Condoleanțe familiilor îndoliate! P.S. Mai jos aveți imagini din Spitalul Victor Babeș, din Craiova, unde sunt tratați bolnavii de Covid.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel