Lia Olguța Vasilescu: Traian Băsescu a vorbit prin gura lui Klaus Iohannis. Asemănările, înfiorătoare

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, susține că asemănările discursurilor susținute de Traian Băsescu și de Klaus Iohannis sunt izbitoare și înfiorătoare.

"Mai răsfiraţi, băieţi, mai răsfiraţi. Înţeleg că vreţi neapărat binecuvântarea jupânului dreptei, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi consideraţi pe toţi românii amnezici sau masochişti. Dacă tot a ales să vorbească, cu o oarecare întârziere, e drept, pe subiectele atinse de Băsescu încă de acum 2-3 săptămâni, domnul Iohannis ar fi făcut bine să explice de ce a mai iniţiat PNL o moţiune de cenzură prin care cerea scăderea CAS de la 1 iulie.

VEZI și: Victor Ponta nu-i dă mandat lui Traian Băsescu pentru negocierea comisarului european

Acum, înţeleg de la acelaşi domn Iohannis, că, după ce l-a ascultat pe Băsescu, a decis că scăderea CAS nu mai este bună pentru mediul de afaceri. Adică intrarea în vigoare în urmă cu 2 săptămâni era bună, implementarea deciziei începând cu 1 octombrie nu mai e. Pentru că aşa zice Băsescu, via Iohannis. O schimbare de optică ce nu trebuie să ne mire. În fapt, ieri românii nu au asistat la declaraţiile preşedintelui PNL, ci l-au ascultat pe Traian Băsescu vorbind prin gura lui Klaus Iohannis. Preşedintele PNL încearcă să fie moştenitorul lui Băsescu, în contextul în care milioane de români numără zilele care se scurg până când vor scăpa, odată pentru totdeauna, de Traian Băsescu", a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel